De beeldbank van Gebiedscoöperatie O-gen is opgezet in nauwe samenwerking met een aantal gerenommeerde fotografen die lid zijn van O-gen. Hieronder stellen wij graag de fotografen aan je voor die hun werk presenteren op deze beeldbank.

Willem van Leuveren
Studio van Leuveren websiteSchermafbeelding 2015-06-16 om 21.13.58
Willem van Leuveren heeft heel veel fotografie ervaring, maar liefst 48 jaar geleden is hij gestart met zijn bedrijf Studio van Leuveren. Dit is een studio die niet alleen fotografie verzorgt maar ook video- en multimediale producties maakt, onder andere landschapsfotografie en documentaire fotografie maar bijvoorbeeld ook dvd-compilaties van bestaand materiaal. Je kunt bij Willem terecht voor fotografie, videoproducties en multimediale producties.

Wil Groenhuijsen
Wil Groenhuijsen Fotografie websiteSchermafbeelding 2015-06-16 om 21.14.53
Wil voelt zich verbonden- en betrokken bij actuele thema’s als de milieuproblematiek, klimaatsverandering, water- en grondbeheer en de manier waarop wij, als individu, als groep en als maatschappij met elkaar en met onze omgeving omgaan. Vaak is Wil fotograferend op locatie, en dat kan overal zijn! Op kantoor, in de fabriek, op straat maar ook in de natuur, op het platteland, etc. HIj heeft een studio op locatie!